Voorkom structureel personeelstekort
en ontdek met welke shifts
(zorg) organisaties
weer ‘in control’ komen.

Gratis Webinar

Lig jij wakker van personeelstekort en heb je daardoor soms het gevoel niet ‘in control’ te zijn? Ben je klaar met ‘adhoc’ sturen en paniekvoetbal en wil je doorgroeien naar een meer strategische rol?

Of wil je als bestuurder doorgroeien naar een organisatie waar management en staf de tools en inzichten hebben om op basis van data te leren anticiperen op personeelstekorten en waarbij je tevens een cultuur van vertrouwen waarborgt? Neem dan 15 minuten de tijd om deze webinar te bekijken. Je krijgt direct een link die je naar het webinar brengt.

 

Wat leer je?

1. PERSONEELSTEKORT VOORKOMEN: Je ontdekt hoe je structureel in control komt en blijft bij personeelstekorten en niet meer wordt verrast.

2. EMPLOYER BRANDING: Hoe je met ‘meten is weten’ in control kunt komen, de werkdruk beheersbaar wordt en een prettige organisatie creëert om voor te werken.

3. FLEXKOSTEN VERLAGEN: Ik laat je zien welke cruciale HR Tool inzichten kan geven wat er op langere termijn benodigd is aan structurele flexinzet en hoe dit kan worden teruggedrongen om de hectiek van de tekorten tegen te gaan. Deze tool gebruiken grote (zorg)organisaties tevens om hun uitstroom te monitoren.

4. ONDERBOUWDE STRATEGISCHE BESLISSINGEN FACILITEREN: Hoe je van een cultuur van korte termijn uitdagingen groeit naar samen een strategische koers varen. Het voordeel? Staf, management en bestuur zitten op één lijn en voeren alleen nog maar vruchtbare discussies.