JC Staffing

Contact

Hilversumsestraatweg 21
3744 KB Baarn

T 035 - 6478658

M 06 255 13 745

 

Talent@getaware.nl

R Route beschrijving

Vacatures
Vind de vacature die bij je past
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Actueel nieuws
01-01-2019
Strategisch recruitment: innovatief denken en handelen!
Terwijl de ontwikkelingen in de zorg over elkaar heen buitelen, zijn er mensen nodig die de handen uit de mouwen ...
01-01-2019
Collega´s haal je samen binnen
In de zorg zijn veel mensen nodig. Enthousiaste, gemotiveerde en goed gekwalificeerde medewerkers die met plezier aan de slag gaan. ...
meer nieuws
Get Aware Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul hieronder uw e-mailadres in.

E-mail adres
Home > RECRUITMENT > Executive Search
Visie & leiderschap

Ben je op zoek naar een topfunctie als bestuurder, directeur, manager of specialist? En wil je graag een baan die aansluit bij niveau, je ervaring én je Talent? Ga naar Inschrijven en laat je CV bij ons achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Get Aware richt zich met Executive Search op het aantrekken van bestuurders, directeuren, managers en vakspecialisten voor topposities in de gezondheidszorg en in het bedrijfsleven. Onze aanpak is actief en dynamisch. Wij maken optimaal gebruik van ons netwerk en we spitten en graven zorgvuldig op de schaarse markt. Op die manier zijn we in staat het gewenste resultaat te boeken.

Bij Executive Search besteden we veel aandacht aan de opdrachtformulering en het gewenste profiel van de kandidaat. We maken het doel, de route en de doorlooptijd helder. Het proces wordt altijd begeleid door twee senior adviseurs; een recruitmentdeskundige en een organisatieadviseur. Intensief overleg met de opdrachtgever en met de kandidaat zorgen bij Executive Search voor het beste resultaat.

Bent u als opdrachtgever op zoek naar een bestuurder, directeur, manager of specialist die past bij de functie en bij de organisatiecultuur? Dan bent u bij Get Aware aan het juiste adres. Onze kandidaten beschikken over een langdurige en veelzijdige ervaring in senior- management, directie- en bestuursfuncties. Bovendien zijn ze uitgebreid getest op hun softskills. Heeft u interesse en wilt u met ons kennismaken? Mail naar Stef.Huijboom@getaware.nl. 
 

Get Aware gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.