JC Staffing

Contact

Hilversumsestraatweg 21
3744 KB Baarn

T 035 - 6478658

M 06 255 13 745

 

Talent@getaware.nl

R Route beschrijving

Vacatures
Vind de vacature die bij je past
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Actueel nieuws
01-01-2019
Strategisch recruitment: innovatief denken en handelen!
Terwijl de ontwikkelingen in de zorg over elkaar heen buitelen, zijn er mensen nodig die de handen uit de mouwen ...
01-01-2019
Collega´s haal je samen binnen
In de zorg zijn veel mensen nodig. Enthousiaste, gemotiveerde en goed gekwalificeerde medewerkers die met plezier aan de slag gaan. ...
meer nieuws
Get Aware Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul hieronder uw e-mailadres in.

E-mail adres
Wij zijn er als het nodig is

Heb je een opdracht die bij je past, dan is het fijn als je plezier houdt in je werk. Wij ondersteunen je daarbij. Daarom blijft Get Aware in beeld, ook als je contract is ondertekend. Doen zich zaken voor waar je over van gedachten wilt wisselen, dan staan we voor je klaar als schaduwmanager. Wij kijken met je mee om ervoor te zorgen dat je op een plezierige manier de beoogde resultaten boekt.

Heeft u als opdrachtgever een geschikte kandidaat gevonden, dan blijft Get Aware actief. Wij begeleiden, bewaken en evalueren de opdracht. Op die manier zorgen we ervoor dat uw investering het gewenste rendement oplevert. Dit heeft uiteraard een positief effect op de interim-manager of professional. Die kan op een ontspannen manier de klus klaren, omdat wij voor de back-up zorgen.

Wij beogen met ons schaduwmanagement een optimale samenwerking tussen de opdrachtgever en de interim-manager of interim-professional. De schaduwmanager wordt in veel opdrachten ingezet als sparring partner en procesbewaker. Daardoor zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat de klus zo goed mogelijk wordt uitgevoerd.

Get Aware gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.