JC Staffing

Contact

Hilversumsestraatweg 21
3744 KB Baarn

T 035 - 6478658

M 06 255 13 745

 

Talent@getaware.nl

R Route beschrijving

Vacatures
Vind de vacature die bij je past
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Actueel nieuws
01-01-2019
Strategisch recruitment: innovatief denken en handelen!
Terwijl de ontwikkelingen in de zorg over elkaar heen buitelen, zijn er mensen nodig die de handen uit de mouwen ...
01-01-2019
Collega´s haal je samen binnen
In de zorg zijn veel mensen nodig. Enthousiaste, gemotiveerde en goed gekwalificeerde medewerkers die met plezier aan de slag gaan. ...
meer nieuws
Get Aware Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul hieronder uw e-mailadres in.

E-mail adres
Home > RECRUITMENT

Kies de baan die bij je past!

Ben je op zoek naar een vaste baan als manager, directielid of vakspecialist? Wij gaan graag voor jou aan de slag en zoeken een baan die aansluit bij je CV én bij jou als persoon. Wij matchen op basis van je kennis, je vaardigheden, je ervaring én je Talent. Op onze Vacature pagina kun je dit ook zelf doen.

Wil je meer weten over een baan als manager, directielid of vakspecialist? Kijk bij
Werving en Selectie. Ben je specifiek geïnteresseerd in een pittige management- of directiefunctie? Kijk bij Executive Search.

Get Aware werft & selecteert kandidaten voor directie- en managementfuncties en vakspecialisten voor diverse functies. Wij zijn werkzaam in verschillende branches en gespecialiseerd in de sectoren Gezondheidszorg, Wonen & Welzijn.

Zoekt u als opdrachtgever een kandidaat voor een vaste functie? Get Aware gaat met plezier voor u aan de slag. Wij stellen kandidaten aan u voor die uitgebreid zijn
getest op talenten, houding, gedrag, rollen en waarden. Hierdoor beschikken kandidaten niet alleen over de juiste kennis en vaardigheden, maar passen ze ook binnen de cultuur van uw organisatie. Lees er meer over bij Werving en Selectie en bij Executive Search.

Werft en selecteert u als opdrachtgever zelf kandidaten voor het midden- en lager kader en wilt u daarin graag ondersteund worden? Kijk bij Recruitment Solutions.

Get Aware gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.